Onderhoud en renovatie in de bedrijfshuisvesting

Onderhoud en renovatie


Ook onderhoud en renovatie verrichten wij voor u van vergunning aanvraag tot en met realisatie.

Restylen verhoogt de waarde van uw pand. Bovendien kunt u besparen op uw energierekening door het gebruik van thermische isolatie te verbeteren. Een verbeterde presentatie van uw bedrijf leidt ook tot interne resultaten!

Onderhoud is een must voor het waardebehoud van uw bedrijfspand. Denk aan dakonderhoud om te voorkomen dat uw dakbedekking voortijdig vervangen moet worden. Of erger nog: wateraccumulatie op uw dak met alle gevolgen van dien. Een onderhoudsrapport en/of contract voorkomt veel problemen.

Voor meer informatie over onderhoud en renovatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bouwmaterialen


Al na gelang de eisen van de overheid en uw bedrijfsspecifieke huisvesting, ontwerpen wij in staal of beton of een combinatie van beiden. Brandweereisen worden vertaald in het concept, waarbij er rekening mee wordt gehouden dat uw wensen economisch haalbaar worden.

Traditioneel metselwerk wordt echter ook nog vaak uitgevoerd in combinatie met houten puien en afwerkingen. De meer onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof en aluminium zijn veelgebruikte materialen in de industriebouw. Ook wordt daarbij vaak gebruik gemaakt van Prefab onderdelen die de bouwtijd kunnen verkorten.

Voor meer informatie over bouwmaterialen of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.